Poradňa Diaľkový ovládač Samsung BN59-01259B

Autor: | Vložené: 24.05.2017 000 12:45 | Témy: Poradňa Diaľkový ovládač Samsung BN59-01259B

Nevieme ho obsluhovať, ovládame len zapnúť, vypnúť. ahlasitosť

Potrebujeme vedieť, ako prepnúť športový mód, chceme vedieť, či ide televízor bez toho, aby bola zapnutá satelitná skrinka, či nejde samostatne iba DVBT-2, obsluha tohto diaľkového ovládača je pre dôchodcu celkom zložitá. Pri televízore PANASONIC máme krásne vytlačený návod krok po kroku ako diaľkový ovládač obsluhovať. S televízorom sme spokojní, len to diaľkové ovládanie nám robí problém. Vraj tu môžeme sledovať obraz v obraze, čo je pre nás španielska dedina. Je to proste diaľkový ovládač pre mladú generáciu.

  • 24. mája 2017 - Odpoveď partnera sekcie VAT Diaľkové ovládače

    Dobry den,
    K Vasim otazkam:
    1)
    jestli jde TV sledovat bez toho aby ybla zapnuta satelitni skrinka. Pokud TV pouzivate pouze jako obrazvoku a nemate v ni antenu a programy jsou prijimane a naladene (tzn,. antena je pripojena v te satelitni skrince) na satelitnim prijimaci, tak nemuzete sledovat TV bez zapnuti "satelitni skrinky" . Pokud vsak vas televizor ma DVBT tuner (a to asi urcite ma, protoze tento DO pouzivaji novejsi televizory) tak "televizor ide" i bez sat.skrinky....ale musite mit primo v televizoru pripojenu funkcni antenu (vetsinou staci i pokojova) a televizor musi mit naladeny stanice . Pak nic jineho nepotrebujete mit zapnute a muzete sledovat TV programy i bez zapnuti sat.skrinky.
    2)
    ad ovladac. Tento ovladac je na obsluhu opravdu slozity a predevnim je to nezvyk proti beznym ovladacum. Navod Samsung dodava jen elektronicky, nelze se k nemu dostat bez intenetu. To na dalku nema reseni, potrebovali by jste aspon pulhodinove osobni skoleni pro obsluhu toho ovladace.
    Pokud si s tim ovladace menite rady, tak jedine reseni takto na dalku je objednat si na dialkove-ovladace.sk jiny typ DO specialni pro SENIORY. Tento ovladac bude vyroben Vam na miru i s popisem vsech funkci (jako u Panasonicu) Muzete si sami zvolit jake funkce na ovladaci chcete mit a jake nepotrebujete, dodany ovladac bude mit funkce presne jake jste pozadovali. vyrábí se na míru. NA "hvezdicku" vam napriklad naprogramujeme ten "sportovni mód" na jeden stisk tlacitka. Sport. mód mimochodem s vasim puvodnim DO zapnout jednim stiskem vubec nejde, museli by jste do menu a tam do podmenu to nalistovat a potvrdit - hrozne slozite.
    ovladac pro seniory má název General ZOOMY:
    http://www.dalkove-ovladace.cz...

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.