Najnovšie recenzie zo sekcie Diaľkové ovládače
Prepínač funguje tip-top
- Podľa popisu funguje ako má
- Dobrá cena
- Žiadna
Za dobrú cenu. Ovládač funguje ako má a prišiel hneď druhý deň ráno. Takže spokojnosť.
- Rychlost
funguje
- max. spokojmosť
rýchlosť dodania a chlapci v centre na Nivách sú super
Celková spokojnosť
- Fake
Nefungujúci odpad
Originál Panasonic DO. Náhrada za starší ovládač striebornej farby. Všetko funguje ako má.
- je to proste original
Diaľkový ovládač LG MR20GA
Dušan
Pridané: 29. septembra 2024
(naposledy upravené 29. septembra 2024)
Zakúpený v Diaľkové ovládače
- Absolútny originál
Ide o presný originál ktorý som mal k tv, no prestalo fungovať koliesko. Tak som si kúpil náhradu a ten nefungoval akoby mal, takže nekupujte náhrady, vždy len originál. Tá akože úspora nestojí zato, aj tak po čase budete kupovať ďalšie.
- Funguje ako má
Objednal som si dva ovládače na digi. Tovar prišiel do dvoch dní. Jeden z ovládačov prišiel žiaľ poškodený ale jak milé som poslal spätný meil s dvomi fotkami na druhý deň sa mi ozvali a bez žiadnych problémov a nákladov mi poslali druhý. Tak za mňa jasom bol veľmi spokojný.
Diaľkový ovládač Orava LT 823 D62B
Pridané: 29. septembra 2024
(naposledy upravené 29. septembra 2024)
Zakúpený v EMERX team
- Rýchlosť doručenia
- Nemám.
Funguje bez problému...
- Funguje
- Skvelé diaľkové ovládanie,ak máte v domácnosti viacero audio-video zariadení, stačí Vám tento jeden ovládač.
- Trocha väčších rozmerov ako štandardné ovládače,ale je naozaj pekné.Mohlo by mať viac tlačidiel .
Zháňal som ovládač na starý vitange 20 ročný mikrosystém s DVD YAMAHA,no už sa nevyrába,tak som skúsil kúpiť toto diaľkové na skúšku a ide všetko v pohode ovládať týmto ovládačom.Naprogramoval som ho ešte na televízor,videorekordér VHS a satelitný prijímač.Môžem s ním všetky prístroje ovládať.
- MÁ tlačidlo INFO
- MÁ tlačidlá play, pause, stop, forward
- NEMÁ tlačidlá netflixu a pod.
- kvalitný
- Oproti ponuke originálnych menej ako tretinová cena.
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »